Publicitat
Publicitat

Premsa

El diari alemany 'Bild' escriu la portada a mà per denunciar que un de cada tres adults no ho fa

La imatge central mostra el procés d'elaboració de la pàgina

La portada del diari 'Bild' d'aquest dimecres està escrita a mà. És la curiosa forma que ha escollit aquest rotatiu alemany, el de més tirada a Europa, per denunciar que l'escriptura manual "s'extingeix", segons assegura el seu titular de portada. El diari considera que d'aquesta manera "mor una part de la cultura", i assenyala que segons un estudi "un de cada tres adults no ha escrit res a mà durant l'últim mig any".

Sota el titular principal, encapçalat per la paraula "Alarma" escrita en retolador vermell, es veu una imatge del procés d'elaboració de la portada. Un peu de foto manuscrit explica que el director d'art i el seu equip miren la selecció de proves d'escriptura que membres de totes les seccions del diari havien fet per decidir qui serien els responsables d'escriure cada part de la portada. El resultat és que lletres d'estils molt diversos, però totes manuscrites, comparteixen espai a la primera pàgina del diari.

Més continguts de Mèdia

  1. Les estrelles ho aposten tot a la ruleta de Chanel

    La presentació de la col·lecció d’alta costura de Chanel per a la tardor-hivern 2015/2016, que es va celebrar ahir, va basar bona part del seu èxit mediàtic a enganyar la premsa

  2. Joan Maria Pou presentarà l'informatiu nocturn de RAC1

    El noticiari el conduïa fins ara Xavi Freixas

  3. Telefònica llança Movistar+, una nova oferta televisiva fruit de la fusió de Movistar TV i Canal+

    El paquet incorporarà 80 canals i més de 5.000 títols de cinema, documentals i sèries