Mèdia 13/08/2013

90 minuts, 119 envestides, 119 decibels… una 'app' pren nota de les relacions sexuals

Creen una 'app' que monitoritza els actes sexuals dels usuaris

Ara
1 min
Spreadsheets

BarcelonaAmb milers d''apps' per a tota mena d'àmbits, des de l'art fins a l'esport, passant per la salut, era una qüestió de temps que algú en dissenyés una que analitzés les relacions sexuals. Ja existeix, es diu 'Spreadsheets', està disponible a iTunes, i serveix per "monitoritzar l'acte sexual", segons els creadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mitjançant el micròfon del telèfon, la nova 'app' registra els moviments i els sons que emeten els usuaris i, a partir d'aquí, genera una estadística de l'acte sexual: la durada, el nombre d'envestides o la intensitat sonora.

Els creadors de l''app' asseguren que l'estadística registrada queda en el telèfon de l'usuari, i no es fa servir amb finalitats comercials. Amb tot, la pàgina web de l'empresa recopila tota mena de dades relacionades amb l'acte sexual, des de les calories que es cremen (de 150 a 200), fins a la durada (entre tres i deu minuts), passant per les dates quan hi ha més activitat sexual (el Nadal), o l'hora més habitual per mantenir relacions sexuals (19.45 h). I, fins i tot, per la promiscuïtat dels usuaris (els propietaris d'un iPhone tenen el doble de parelles que els d'altres sistemes).

stats