Audiències
Mèdia 19/04/2012

TV3 supera els 2,3 milions d'espectadors i el 62% de quota amb el Chelsea-Barça

El partit se situa entre les emissions més vistes de la història a Catalunya

Ara
2 min
El minut psicològic

BarcelonaMés de 2,3 milions de catalans van veure aquest dimecres el partit de Lliga de Campions entre el Chelsea i el Barça. De mitjana, van ser 2.313.000 les persones que van sintonitzar TV3 durant el matx, que va aconseguir un 'share' del 62,8%. Això el situa pràcticament en els mateixos registres que el Madrid-Barça de la primera volta de la lliga –que va sumar 2.317.000 persones, entre TV3 i La Sexta–, però és, amb diferència, l'emissió més vista de la temporada tenint en compte les dades individuals de cada canal. En segon lloc hi ha el Milan-Barça de la primera fase de la competició, amb 1.860.000 espectadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, el matx d'aquesta setmana se situa com una de les emissions més vistes de tota la història a Catalunya. A més del Madrid-Barça d'aquesta temporada, només el superen tres dels quatre clàssics consecutius d'ara fa un any –l'anada i la tornada de la semifinal de la Champions i la final de la Copa del Rei, a més de la pròrroga d'aquest partit, que es comptabilitza de forma independent– i la pròrroga de la final del Mundial del 2010, que va guanyar la selecció espanyola.

Un cop acabat el partit, el lideratge va passar a mans de Telecinco, que, amb el primer capítol de 'Carmina', el 'biopic' sobre Carmen Ordóñez, va reunir 362.000 persones (un 12,8% de quota de pantalla) i va superar 'Con el culo al aire', que va aportar a Antena 3 313.000 espectadors (11,4% de 'share').

L'elevadíssima audiència del Chelsea-Barça va atorgar a TV3 un espectacular 27,3% de quota de pantalla en el conjunt de la jornada, gairebé el triple que Telecinco, que va ser segona amb un 10,2%. La 1 va ocupar el tercer lloc amb un 9,2% de 'share', i Antena 3 va ser quarta amb un 9%.

stats