Publicitat
Publicitat

7 anys de presó per al "lladre més estúpid d'Alemanya"

Va intentar atracar una sucursal bancària tancada des de 1994. La premsa local se'n burla

Un lladre mal informat, que va intentar robar el passat 10 de maig en un banc que estava tancat des de 1994, ha estat condemnat a 7 anys de presó a Alemanya, segons fonts judicials. El lladre va prendre com a ostatge un vianant amb la intenció d'extorsionar els treballadors d'un banc de la regió alemanya de Walchum (al nord-est del país), però en entrar es va trobar que la sucursal bancària estava tancada des de feia més de 17 anys.

En comptes d'un banc, K. Siegfred, el condemnat, va entrar en un centre de fisioteràpia. Hi quedava, això sí, algun caixer automàtic.

El lladre mal informat, que anava armat i emmascarat, va decidir aleshores canviar els seus plans i va obligar l'ostatge a treure diners en efectiu. Segons el diari Bild es va endur 400 euros. Però no era el dia de sort del lladre, que va abandonar el seu vehicle a pocs carrers amb una pistola de joguina amb les seves empremtes, que havia fet servir per segrestar el vianant.

El rotatiu alemany ha batejat l'home com "el lladre més estúpid d'Alemanya".

L'home, que tenia antecedents penals va ser sentenciat dimarts a set anys de presó pel Tribunal Superior d'Osnabrück.

Més continguts de Món

  1. Calais, l’últim focus de la crisi migratòria que viu Europa

    La pressió a la Mànega tensa les relacions entre Londres i París

  2. El Foro de Sao Paulo aprova una declaració a favor del dret a decidir i el caràcter constituent del 27-S

    La XXI reunió de partits i organitzacions d'esquerres i progressistes d'Amèrica Llatina i el Carib insta Espanya a reconèixer el resultat de les eleccions plebiscitàries i a obrir el diàleg per fer efectiu el dret a l'autodeterminació de Catalunya

  3. Troben ampolles amb inscripcions en xinès i indonesi a la Reunió

    Les autoritats australianes, "cada vegada més segures" que les restes d'avió localitzades dimecres a la mateixa illa pertanyen a l'MH370