25/12/2011

Els cromos: Artur Mas, John Travolta, Josep Maria Sala

1 min

ARTUR MAS El president de la Generalitat va parlar, en l'últim consell nacional de Convergència, sobre el tancament de caixes. Després d'una intervenció en la qual es demanava què es podia fer per no transferir partides al govern espanyol, Mas va assegurar que al marge de la decisió política l'Agència Tributària de Catalunya encara no té tots els mecanismes informàtics per fer efectiva una mesura d'aquest abast.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOHN TRAVOLTA En temps de crisi, TVE va programar dissabte a la tarda Grease per enèsima vegada. La pel·lícula i els seus protagonistes, Danny Zucko i Sandy, interpretats per John Travolta i Olivia Newton-John, es van convertir en trending topic de la tarda a Twitter. Es tornaran a posar de moda el tupè i els mitjons blancs?

JOSEP MARIA SALA L'exsecretari d'organització del PSC i dirigent totpoderós del socialisme català manté el seu carisma. En la copa de Nadal del PSC amb els mitjans de comunicació, Sala va ser un dels dirigents més sol·licitats, perquè feia temps que no el veien, però també per saber el seu parer sobre el nou primer secretari, Pere Navarro.

stats