19/01/2012

Els cromos: Kim Jong-Nam, Felip Puig, Barça, Euskadi

1 min

Kim Jong-Nam. El fill gran del desaparegut Kim Jong-il dóna poc temps al règim nord-coreà. Amb el títol El meu pare, Kim Jong-il i jo , un periodista japonès recull les opinions del fill que va caure en desgràcia l'any 2000. "Si no es fa una reforma, l'economia s'enfonsarà", afirma. Diria el mateix si hagués estat l'hereu?

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Felip Puig. Quan els Mossos de SAP-UGT van decidir parlar en castellà per "protestar" contra el Govern, el conseller d'Interior, Felip Puig, es va posar immediatament en contacte amb José María Álvarez per veure fins a quin punt el sindicat compartia aquesta mesura. El secretari general de la UGT va assegurar al conseller que estava en contra d'aquest gest, però va esperar a l'endemà per desmarcar-se'n.

Barça. Una hostessa del vol que va traslladar ahir el Barça a Madrid va acomiadar la plantilla blaugrana amb un missatge de confiança: "Recordin que són els millors", els va dir.

Euskadi. Una delegació de l'Acord de Gernika va visitar ahir el Parlament. Només ERC, ICV i SI, però, els van rebre, la resta s'hi van negar. Entre els convidats a la cambra hi havia membres històrics de l'esquerra abertzale com Pernando Barrena.

stats