20/05/2012

LAURA ANTOJA

1 min
LAURA ANTOJA

M'AIXECARÉ CAP a les nou i baixaré a esmorzar amb la resta de companyes de la selecció catalana. M'agrada menjar pa torrat amb una mica de titot i un suc natural. Els dies de partit necessito activar-me i també em beuré un cafè amb llet. Després de canviar-me, anirem cap al pavelló. Normalment em concentro amb música de Queen, però avui, com que és un duel amistós, sense tanta tensió competitiva, potser és diferent i parlaré amb les meves companyes.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ahir vam jugar contra Euskadi i, si tinc alguna sobrecàrrega, intentaré concentrar-me per escalfar bé i evitar al màxim qualsevol risc de lesió. No necessito gaire temps per preparar-me al vestidor, així que sortiré de les primeres a la pista, on faré una sèrie d'exercicis de bot per agafar confiança a la pista. A mesura que surtin les meves companyes, m'integraré al grup per escalfar. Avui l'objectiu és passar-ho bé jugant.

Després del partit contra Galícia intentaré no pensar gaire en coses del joc, tot i que sovint no ho aconsegueixo. Utilitzo la dutxa per netejar la tensió i oblidar-me del que ha passat a la pista. No sempre me'n surto. Aprofitarem el dinar per compartir experiències amb jugadores amb les quals no acostumo a coincidir i, si ho faig, és com a rival. Segur que acabem rient, recordant qualsevol anècdota de la temporada.

A la tarda passejarem per Noia (la Corunya), ja que tenim el vol de tornada molt tard, a les onze de la nit. Suposo que soparem a l'aeroport i, ja molt cansades, arribarem a Barcelona passada la mitjanit.

stats