Política 11/09/2014

La manifestació unionista recorre el centre de Tarragona per "recuperar el seny"

La marxa de Societat Civil Catalana avança entre crits de "Jo sóc espanyol" i "Visca Espanya i visca Catalunya"

Dani Revenga / Ara
1 min

Tarragona / BarcelonaLa mobilització convocada amb motiu de la Diada per Societat Civil Catalana, una entitat contrària a la independència, ha arrencat aquest dijous a Tarragona

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'acte hi han assistit la socialista Carme Chacón, tal i com va dir ella mateixa aquesta setmana en un programa de televisió, i també del president de Ciutadans, Albert Rivera, i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

Els manifestants han recorregut la Rambla Vella fins a la rotonda de l'amfiteatre de Tarragona, amb una gran senyera de 50 metres. A l'amfiteatre hi haurà diversos espectacles abans de la lectura del manifest. L'acte ha acabat cap a les nou amb la projecció d'un audiovisual sobre les muralles romanes.

Albert Rivera, en una entrevista a 8TV, ha dit que la d'avui "hauria de ser una Diada de tothom" i ha valorat que la xifra d'1,8 milions de persones de la mobilització independentista a Barcelona "ja estava posada". El president de Ciutadans ha afirmat que els actes independentistes fan que algunes persones se sentin "estrangers a la nostra terra".

stats