POLÍTICA
Política 18/09/2012

SI sotmetrà a votació la retirada de la bandera espanyola del Parlament

La formació independentista assegura que no es tracta d'una "qüestió simbòlica", sinó de "sobirania" i "d'actitud política"

Marc Toro
1 min

BarcelonaSI ha anunciat aquest dimarts que sotmetrà a votació la retirada de la bandera espanyola del Parlament al debat de política general del proper 25 de setembre. En roda de premsa, el diputat Uriel Beltran ha assegurat que no es tracta d'una "qüestió simbòlica", sinó d'una qüestió de "sobirania" i "d'actitud política". Beltran, que ha recordat que el símbol espanyol no és al Parlament del País Basc i que recentment s'ha retirat la bandera de Canadà al Parlament del Quebec, no ha avançat, però, quines serien les possibles ubicacions on es podria col·locar la bandera un cop retirada de l'hemicicle.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els diputats de SI ja van retirar la bandera espanyola que presideix la cambra catalana el 12 de setembre passat en "en concordança amb el clam d'independència que va expressar el poble de Catalunya" a la manifestació de la Diada, tot i que va ser col·locada de nou poca estona després.

stats