Política 17/02/2016

Puigdemont emula Gerard Piqué: "Gràcies, Tribunal Constitucional, amb tu va començar tot"

El president de la Generalitat ha parafrasejat la fórmula que va fer servir el jugador del Barça durant la celebració del triplet

Ara
1 min

Barcelona"Gràcies, Kevin Roldán. Amb tu va començar tot!", va exclamar un eufòric Gerard Piqué durant la celebració del triplet aconseguit pel Barça en la temporada 2014-2015. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha recuperat l'expressió per referir-se a la suspensió de les competències de la conselleria d'Exteriors comandada per Raül Romeva que va decidir ahir el Tribunal Constitucional (TC) a instàncies d'un recurs del govern espanyol en funcions. "Com deia un futbolista: gràcies, TC, amb tu va començar tot", ha exclamat Puigdemont en resposta al president del grup parlamentari del PP, Xavier García Albiol, que li ha preguntat si l'executiu "acataria" la decisió del Constitucional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigdemont ha pronosticat que els populars sortiran del govern de la mateixa manera que hi van entrar: amb un recurs al Constitucional. Es referia així a la queixa que va presentar el PP en temps d'oposició contra l'Estatut, que va ser retallat pel TC l'any 2010. Aquesta decisió va provocar la primera gran manifestació dels últims anys sota el lema 'Som una nació, nosaltres decidim'.

stats