Política 16/02/2013

Felip Puig: "No em crec que m'investiguessin des de dins del meu partit"

El conseller d'Empresa i Ocupació qualifica de "falsa" la informació que hi ha en un informe que Método 3 va fer sobre ell el 2009. Nega que CiU encarregués aquesta investigació

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha dit aquest dissabte al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, que coneixia l'existència de l'informe sobre ell que l'agència Método 3 va fer l'any 2009, i del qual parla avui el diari El Periódico, assegurant que va ser encarregat per CiU. El conseller ha dit que el contingut de l'informe "és fals" i que ja el va desmentir "en el seu moment" i ha destacat que no creu que "ningú m'investigui des de dins del meu partit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puig ha assegurat que el conseller de Justícia, Germà Gordò -que segons el diari va encarregat l'informe- sortirà en breu a desmentir aquesta informació. "No em puc creure que això sortís de CiU", ha dit Puig, " Convergència mai va fer investigar cap dels seus dirigents". Tot i això ha dit que la situació l'entristeix "profundament".

D'altra banda, Puig ha reconegut que és amic íntim de Jordi Pujol Ferrussola però ha matisat que "mai he tingut cap negoci ni cap relació empresarial amb ell".

stats