Política 24/11/2014

Felip Puig: "Estic preparat per deixar pas. Només hi ha una o dues persones imprescindibles"

El conseller d'Empresa i Ocupació i membre de la direcció de CDC defensa que una llista conjunta és "la millor de les opcions"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació i membre de la direcció de CDC, Felip Puig, s'ha mostrat disposat a no formar part de cap llista en la pròxima convocatòria electoral, durant una entrevista 'El matí de Catalunya Ràdio' aquest dilluns al matí. "No puc dir que tingui ganes de deixar-ho, però estic preparat per entendre que hagi de deixar pas a nous protagonismes i a nous personatges", ha assegurat el conseller.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puig ha afegit que "en aquests moments de transcendència només hi ha una o dues persones imprescindibles", i davant les preguntes de Mònica Terribas, ha precisat: "Jo penso en Artur Mas. Deixo espai perquè algú pugui pensar en algú més". Puig també ha dit que "són moments de generositat" i ha defensat que "una gran llista unitària que permeti incorporar moltes sensibilitats polítiques, moltes sigles i molta gent de la societat civil" és "la millor de les opcions".

En relació amb les paraules de Duran i Lleida, que diumenge va subratllar que "més enllà de la independència també hi ha vida", Puig ha marcat diferències entre Duran i Unió: "No m'imagino Unió en una altra llista que la de Convergència i Unió, o en la qual participi el president i Convergència i Unió, si és que de veritat creuen que la prioritat és el que van plantejar ahir". Sobre la posició personal de Duran, ha afegit: "Jo crec que al final de tot també hi serà en Duran".

stats