Política 08/09/2015

El Govern no ha estat convidat a la visita de Rajoy a la planta de Seat

El departament d'Empresa i Ocupació assegura que no han rebut cap invitació a l'acte

Ara
1 min
Mariano Rajoy durant la visita a Seat. EFE

MadridFotografia poc habitual, la d'aquest dimarts, a la planta de Seat a Martorell. L'ha visitada el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, amb motiu del 40è aniversari del centre tècnic però, a diferència d'altres ocasions, no hi havia cap representant del govern de la Generalitat. El departament d'Empresa i Ocupació assegura a l'ARA que no han rebut cap invitació de l'executiu espanyol per assistir-hi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'acte, el president de Seat, Jürgen Stackmann, ha anunciat una inversió de 3.300 milions en R+D durant els propers cinc anys.

Rajoy ha aprofitat l'estada a Catalunya, en plena precampanya i a pocs dies de la Diada, per demanar als catalans "sentit comú" i ha alertat contra "les incerteses polítiques" que poden afectar, ha dit, l'economia.

Seat ha explicat a l'ARA que no els pertocava a ells cursar la invitació perquè no es tractava ni de la visita d'un membre de la casa reial ni d'una inauguració. Com a exemple, recorden una visita recent de la ministra Fátima Báñez en què tampoc hi va haver assistència de membres de la Generalitat. Per tant, la responsabilitat de la situació és de la Delegació del govern espanyol a Catalunya.

stats