Política 27/01/2015

Homs diu sentir "tristesa" per la imatge de Jordi Pujol declarant als jutjats

El portaveu del Govern lamenta que l'expresident de la Generalitat hagi hagut de passar el tràngol de comparèixer a la Ciutat de la Justícia

Joan Serra
1 min

BarcelonaEl Govern s'ha referit aquest dimarts al cas Pujol, després que avui l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol hagi declarat durant dues hores davant de la jutge. El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha afirmat que la compareixença de Pujol a la Ciutat de la Justícia li ha produït "una gran tristesa" i també "decepció". Homs ha apel·lat a la "presumpció d'innocència" i ha lamentat que, determinats sectors de la societat catalana, "de l'arbre caigut" en vulguin "treure un rèdit extra".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A preguntes dels periodistes, Homs ha admès que ni ell ni els membres del Govern han "vist les imatges" de Jordi Pujol entrant als tribunals, on ha estat escridassat per un grup de persones que esperaven l'arribada de l'expresident i la seva dona, Marta Ferrusola. "Al Govern no miràvem la televisió", ha afegit. Sobre si la Generalitat es personarà en la causa com a administració afectada, el conseller Homs ha apuntat que "l'administració ha de defensar els seus interessos" i que ho ha de fer "sense cap distinció".

stats