Política 05/10/2015

Herrera carrega contra la "direcció política de TV3" a TV3: "No s'ha jugat net contra nosaltres"

Ara
1 min
Joan Herrera i Pablo Iglesias diumenge a Sabadell / EFE

BarcelonaEl coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha carregat contra "la direcció política de TV3" en l'entrevista d'aquest matí al programa 'Els matins'. Entrevistat per Lídia Heredia, Herrera ha denunciat que els informatius de TV3 situessin Catalunya Sí que es Pot "dins el bloc del 'no'" durant la campanya electoral del 27-S, una afirmació que l'entrevistadora ha negat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Junts pel Sí i la CUP, els del 'sí'. A nosaltres ens ancoraven al 'no'", ha afirmat Herrera. "La direcció política d'aquesta casa va jugar molt fort". "No s'ha jugat net contra nosaltres", ha afegit més tard. Segons Herrera, TV3 els va situar durant tota la campanya en el bloc del 'no' amb Ciutadans i PP, fins que a la nit electoral els van situar al bloc del 'sí'.

El líder d'ICV també ha recordat la polèmica de l'espai compensatori per la transmissió de la Via Lliure de la Meridiana. ICV va demanar que se cedís l'espai a entitats socials, però TV3 va emetre el míting de Rabell argumentant que aquesta era l'ordre de la Junta Electoral.

stats