Política 22/09/2016

ICV replica Podem i proposa "obrir un debat serè" per "reforçar la visibilitat" de tots els partits a CSQP

Els ecosocialistes reclamen "el màxim consens i unitat" al grup per afrontar la qüestió de confiança i "els reptes polítics del curs d'enguany"

Acn
1 min
El portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, durant el ple

BarcelonaICV ha replicat Podem i la carta del seu secretari general, Albano Dante Fachin, que carregava contra els ecosocialistes per haver tancat la porta a les seves reivindicacions per tenir més visibilitat dins del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot (CSQP). En un comunicat, ICV proposa "obrir un diàleg constructiu i serè" amb l'objectiu de "reforçar la visibilitat de totes les parts integrants" de CSQP, i expressa, així, "la seva pluralitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, Iniciativa reclama "el màxim consens i unitat" interns per "defensar amb tota la força les idees i conviccions" del grup, sobretot la qüestió de confiança del president de la Generalitat, que tindrà lloc dimecres, i "els reptes polítics del curs d’enguany".

El breu comunicat també remarca que la formació està "convençuda que, una vegada més, es trobaran els mecanismes més adients per garantir l'encàrrec que la ciutadania va fer ara fa un any: sumar per multiplicar, treballar per un canvi al servei de la majoria, fer bona política, seriosa i compromesa".

Per acabar, ICV subratlla la tasca "positiva" del grup parlamentari "en un context polític complex i exigent". "CSQP juga un paper determinant tant en la fiscalització del Govern com a part de l'oposició, com amb la proposta de diferents iniciatives legislatives que busquen donar resposta a demandes d'una gran part de la ciutadania", conclou.

stats