CAS PUJOL
Política 31/07/2014

La junta de portaveus decideix aquest dijous si Jordi Pujol ha de donar explicacions al Parlament

Es reuneix de forma extraordinària a les 13.00 hores. La mesa del Parlament va rebutjar dimarts la petició del PP de crear una comissió d'investigació sobre el cas

Agències
1 min

BarcelonaLa junta de portaveus del Parlament es reuneix de forma extraordinària aquest dijous a les 13.00 hores per debatre la proposta de Ciutadans que l'expresident Jordi Pujol comparegui al Parlament per donar explicacions sobre els diners que la seva família ha tingut a l'estranger sense declarar durant tres dècades, segons va confessar el mateix expresident en una carta divendres passat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La petició de compareixença la van fer C's i el PP, però tots els grups del Parlament, excepte CiU, la van subscriure.

En la reunió d'avui, la junta decidirà si Pujol ha de comparèixer i el lloc on donarà les explicacions, si la proposta tira endavant. El més probable és que la compareixença, que és voluntària per part de Pujol, se celebri davant la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament i es pugui fer a partir del nou període de sessions, que arrenca al setembre.

D'altra banda, la mesa del Parlament va rebutjar dimarts la petició dels populars de crear una comissió d'investigació sobre el cas Pujol "perquè no s'ajusta al reglament del Parlament".

stats