Política 13/07/2015

Duran, sobre la cimera a Palau pel 27-S: "És un espectacle que no és bo per al país"

El líder d'Unió, en una entrevista a 8TV, assegura que Mas no desitjava fer les eleccions catalanes al setembre

Ara
1 min
Josep A. Duran i Lleida en l’acte de presentació de Jaume Torramadé com a candidat a l’alcaldia de Salt, en la seva última aparició pública com  a dirigent d’Unió.

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista al programa '8 al dia' de 8TV que la cimera al Palau de la Generalitat per decidir el format amb què el sobiranisme participarà a les eleccions del 27-S és un "espectacle" que no és bo "per al país". "Hi ha molta gent que se sent atrapada", ha indicat Duran. "Ens hem fotut en un embolic i no és fàcil sortir-se'n", ha afegit el cap de files dels democristians.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El màxim dirigent d'Unió a Madrid ha apuntat que Mas "no desitjava" fer eleccions el 27-S. "Nosaltres crèiem que calia esgotar la legislatura", ha defensat.

Duran ha assenyalat que se sent "orgullós" del passat de CiU i ha evitat qualsevol crítica a l'escissió d'Unió presentada aquest diumenge, Demòcrates de Catalunya, que es va estrenar amb dures paraules contra la direcció democristiana.

stats