Política 20/02/2015

Duran: "Convé fer córrer que jo estic sol i que tots els altres són independentistes"

El líder d'Unió, en la carta web setmanal a la militància, assegura que a "algunes veus mediàtiques els hauria de caure la cara de vergonya" per haver "intoxicat" sobre el vot separat de CiU al Congrés dels Diputats

Oriol March
1 min
El portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu. ACN

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, assenyala en la seva carta web setmanal a la militància que "convé fer córrer" que "està sol" i que "tots els altres són independentistes". "N'hi va haver que deien que el vot diferenciat a Madrid l'havia buscat jo per reforçar-me internament. Perquè és clar que convé fer córrer que jo estic sol i que tots els altres són independentistes. És obvi que jo sóc confederalista i no secessionista, com és obvi que a Unió hi ha secessionistes, que jo respecto. Però hi ha una colla d'informadors als quals se’ls veu el llautó. I als informats, també", assegura sobre el tractament mediàtic del vot diferenciat de CiU a Madrid en l'admissió a tràmit del pacte antijihadista al Congrés dels Diputats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Unió ha fet el que havia dit que faria i el que havia de fer. Ara, a algunes veus mediàtiques que van intoxicar sobre el fons de la qüestió i que van posar les mans al cap perquè segons ells Unió donava suport a la pena de mort o a articles que podien afectar el procés català, els hauria de caure la cara de vergonya. És clar que ells també estaven intoxicats per altres", apunta el cap de files de CiU a Madrid, que aquesta setmana va tenir una topada a Twitter amb el periodista Francesc-Marc Álvaro arran d'un article al diari 'La Vanguardia'.

stats