Política 27/06/2015

Més de 170 locals on votar i paperetes que es podran descarregar a la web: com serà la consulta de l'ANC?

Uns 38.600 socis de ple dret, els que estan al dia dels pagaments, podran participar a la votació que tindrà lloc entre divendres i dissabte de la setmana que ve

Laia Vicens / Joan Serra
1 min

BarcelonaLa consulta que l'ANC celebrarà per decidir la seva implicació política en el tram final del procés de cara les eleccions del 27-S tindrà lloc divendres i dissabte de la setmana que ve. En concret, es podrà votar a 171 locals d'arreu del país i la direcció intentarà que siguin els mateixos que es van obrir en les eleccions per escollir els membres del secretariat. Alguns d'aquests espais seran els locals de l'ANC a les grans ciutats, mentre que en els municipis més petits s'habilitaran espais socials i casals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Estan cridats a votar els 38.600 socis de ple dret de l'ANC, que són els que estan al corrent dels pagaments. A les eleccions del secretariat van votar uns 7.000 socis. La direcció de l'Assemblea descarta fixar un llindar de participació, conscients que amb una setmana i en plenes vacances d'estiu és difícil mobilitzar els socis.

Qui vagi a votar, haurà de portar el seu DNI i podrà descarregar-se la papereta a través de la web de l'ANC. Als espais de votació també hi haurà paperetes per a qui ho vulgui. Totes s'hauran d'introduir a les urnes.

stats