NOU DIRECTOR OFICINA ANTIFRAU
Política 21/07/2011

Daniel de Alfonso ja és el nou director de l'Oficina Antifrau

El Parlament l'ha nomenat aquest matí amb els vots a favor de CiU, PSC, PP i C's, les abstencions d'ERC, ICV-EUiA i Laporta i el vot en contra de SI

Pol Santaló
1 min
Daniel de Alfonso en la compareixença al Parlament que ahir va avaluar la seva idoneïtat.

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El Parlament ha nomenat avui a Daniel de Alfonso com a nou director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), en substitució de David Martínez Madero, que va morir sobtadament el gener passat. El candidat presentat pel President de la Generalitat ha obtingut el suport de CiU, PSC, PP i C's, l'abstenció d'ERC, ICV-EUiA i Joan Laporta i el vot en contra de SI.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De Alfonso ja va comparèixer aquest dilluns davant els grups de la comissió d'Afers Institucionals del Parlament i va destacar com a prioritats "la prevenció i la formació" per evitar que els "servidors públics" mantinguin pràctiques "amb manca d'integritat". "No hi ha millor repressió de les conductes indegudes que la prevenció, i per això la formació ha de ser una eina que persegueixi amb tenacitat la reducció en els índexs de mancança d'integritat que en ocasions s'han allotjat en la nostra societat", va dir el llavors encara aspirant a director de l'Oficina Antifrau.

stats