Política 01/12/2010

Nadal i Iceta, negociadors del PSC per a les investidures de Mas i de Gispert

Els socialistes catalans encarreguen aquesta tasca als dos nous homes fort del grup parlamentari. CiU ha nomenat Felip Puig i Josep Maria Pelegrí, mentre que el nom del PPC és el de Jordi Cornet. Per part de C's, seran els tres diputats, Albert Rivera, Carmen de Rivera i Jordi Cañas.

Acn
1 min

BarcelonaEl nou president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, i el viceprimer secretari i portaveu dels socialistes catalans, Miquel Iceta, seran els encarregats de portar les negociacions que s'hauran de fer a partir d'ara per a la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat, per constituir la Mesa del Parlament i la candidatura de Núria de Gispert com a nova presidenta de la cambra. D'aquesta manera, els socialistes catalans encarreguen aquesta tasca als dos nous homes fort del grup, després que la Comissió Executiva del PSC aprovés els noms de Nadal i Iceta a proposta del primer secretari, José Montilla.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Diferents partits ja han anat començat a designar els seus negociadors. CiU ha nomenat Felip Puig i Josep Maria Pelegrí, mentre que el nom del PPC és el de Jordi Cornet. Per part de C's, seran els tres diputats, Albert Rivera, Carmen de Rivera i Jordi Cañas.

stats