Política 08/10/2013

La cúpula del PP garanteix a Camacho suport total en les seves campanyes contra la independència

Cospedal, Floriano, González Pons i Arenas es troben a la seu de Gènova amb la líder del PP i els seus col·laboradors més propers

Acn
1 min

MadridLa cúpula del PP ha volgut llimar diferències amb la presidenta dels populars a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i li han garantit suport total en les seves campanyes contra la independència de Catalunya. Cospedal, Floriano, González Pons i Arenas s'han trobat aquest dimarts a la tarda a la seu del partit amb la líder del PP, Enric Millo, Jordi Cornet i Dolors Montserrat per mirar de coordinar missatges i suports interns de cara a les campanyes que fan els populars catalans contra la independència. Segons fonts del PP a Catalunya, una de les campanyes que la cúpula del PP espanyol s'ha compromès a donar suport i participar és l'anomenada 'Dret a saber', que intenta contrarestar "les mentides dels arguments independentistes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons les mateixes fonts, el suport al partit liderat per Alícia Sánchez-Camacho consistirà bàsicament en la implicació de càrrecs del partit a nivell estatal en les diferents campanyes del PP contra la independència i en l'assessorament pel que fa a la difusió dels missatges. Amb aquesta major implicació a nivell espanyol, el PP es vol convertir així en "el referent" dels qui no volen la independència a Catalunya i donar el missatge a la resta de l'Estat que a Catalunya no tota la ciutadania és partidària de la independència.

stats