ELECCIONS ANDALUSES
Política 23/03/2015

El PP de Catalunya atribueix la victòria de Susana Díaz a la "xarxa clientelar" del PSOE

Enric Millo insinua, en declaracions a Catalunya Ràdio, que serà Ciutadans qui ajudi els socialistes a governar Andalusia

Ara
1 min
El portaveu del PPC, Enric Millo

BarcelonaEl PP de Catalunya ho té clar: si Susana Díaz ha guanyat les eleccions andaluses és perquè "la corrupció" del PSOE ha permès "teixir una xarxa clientelar" que li ha permès imposar-se a les urnes. Aquesta és, almenys, l'anàlisi que ha fet el portaveu dels populars catalans, Enric Millo, en declaracions a Catalunya Ràdio, que ha lamentat que els andalusos hagin "castigat més el sacrifici" que ha hagut de fer el PP per poder sortir de la crisi que no pas "la corrupció" que esquitxa el partit de Díaz amb casos com els dels ERO.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Millo ha recordat que fa 37 anys que a Andalusia governen els socialistes, però que, en aquest cas, el PSOE no té majoria absoluta i s'haurà d'enfrontar a un "Parlament més fragmentat". D'entrada, ha assegurat que el PP "no ajudarà" a governar Andalusia i ha insinuat que, en tot cas, serà Ciutadans qui ho faci. "Tot això és una lliçó per evidenciar que votar tertulians no beneficia el canvi, sinó que beneficia el PSOE", ha sentenciat.

stats