Política 06/04/2015

El PP perdria l'hegemonia al País Valencià, que podria ser governat per una coalició d'esquerres, segons una enquesta a 'El Mundo'

Una coalició del PSOE, Podemos, Compromís i EUPV sumarien el 52% dels vots, segons el sondeig de Sigma Dos encarregat pel diari

Ara
1 min
El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, en el discurs d'Any Nou d'aquest dimarts

BarcelonaSi avui se celebressin eleccions al País Valencià el PP perdria prop de 20 punts i quedaria a les mans de les possibles enteses dels partits d'esquerra, en un parlament multipartit amb fins a sis actors diferents. Això és el que revela un sondeig de Sigma per 'El Mundo', que el diari publica aquest dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'estudi demoscòpic, fet mitjançant 1.200 entrevistes telefòniques entre els dies 26 i 27 de març, evidencia que l'hegemonia del PP trontolla, i assenyala una possible coalició del PSOE, Podemos, Compromís i EUPV, que sumarien el 52% dels vots.

Segons el sondeig, la supervivència del president valencià, Alberto Fabra (PP), passaria per aconseguir el suport de Ciutadans, que continuen amb el seu ascens i se situarien en el 15,2% dels vots, amb 15 o 16 escons.

stats