Política 19/05/2015

El PP aragonès avisa el PSOE que no permetrà un tracte "preferencial" a Catalunya

La candidata, Luisa Fernanda Rudi, acusa Pedro Sánchez de promoure un federalisme asimètric

Ara
1 min
Luisa Fernanda Rudi i Mariano Rajoy, aquest dimarts a Saragossa. EFE

MadridLa presidenta de l'Aragó i candidata del PP a la reelecció, Luis Fernanda Rudi, ha fet entrar aquest dimarts Catalunya en la seva campanya electoral. En un acte amb la presència de Mariano Rajoy a Saragossa, ha acusat el PSOE estatal de voler donar un tracte "preferencial" a Catalunya, apel·lant a la proposta que Pedro Sánchez ha fet des de Girona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els assistents a l'acte han xiulat i escridassat la proposta del principal partit de l'oposició espanyola, mentre Rudi es preguntava què els semblaria als socialistes aragoneses. "Els semblarà bé que ens posposin als aragonesos? Que siguem una comunitat de segona enfront de Catalunya que el senyor Sánchez vol que sigui de primera?".

La candidata popular ha dit que ella no ho consentirà perquè els aragoneses "no són més que ningú però tampoc menys" i s'ha mostrat confiada en Mariano Rajoy per vetllar per la "igualtat" de tots els espanyols. Creu que, tot i que no ho diuen obertament, els socialistes promouen un federalisme asimètric per "acontentar" els catalans.

"Aragó no es rendeix i els populars, encara menys", ha conclòs.

stats