Política 24/01/2015

Rajoy visitarà Catalunya dissabte per primera vegada des que Mas va convocar eleccions anticipades

El president espanyol participarà en un fòrum sobre fiscalitat organitzat pel Partit Popular de Catalunya a Barcelona

Acn
1 min
De la protecció a la guerra oberta: la caiguda en desgràcia de l’extresorer dins del seu antic partit

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, participarà dissabte vinent a Barcelona en un Fòrum sobre fiscalitat organitzat pel PPC, segons fonts populars. Serà la primera vegada que visitarà Catalunya després de l'anunci d'Artur Mas d'eleccions anticipades. Segons les mateixes fonts, també hi participaran la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i previsiblement el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, així com la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy obre d'aquesta manera la precampanya a les eleccions locals a Catalunya en un any marcat pels comicis municipals al mes de maig, a la Generalitat el 27 de setembre i al govern espanyol segurament al desembre o gener. A més, respon a les peticions de bona part del partit, que li reclama més presència a Catalunya per combatre el sobiranisme i per deixar clar que el govern espanyol ho és també dels catalans.

Aquest mateix dissabte, en un acte amb joves del PP, una militant de Lleida li ha preguntat per aquesta qüestió. El president espanyol té intenció de mantenir en els pròxims mesos un ritme de visites a Catalunya elevat.

stats