Política 04/09/2014

Súmate: "Els intents de trepitjar i massacrar la cultura catalana no són justos"

Ara
1 min

BarcelonaEl president de Súmate, la plataforma sobiranista que agrupa castellanoparlants, Eduardo Reyes, explica en un vídeo de la iniciativa Amb Independència la seva visió del procés sobiranista des de l'òptica dels que parlen castellà com a primera llengua i se senten espanyols. Reyes exposa els motius que l'han portat a donar suport a la independència de Catalunya, i en ressalta els arguments culturals, econòmics i "de dignitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Reyes creu que "els intents [de l'Estat] de trepitjar i massacrar la cultura catalana no són justos". El president de Súmate assegura que si els catalans que se senten espanyols analitzen la proposta independentista amb racionalitat, acabaran sumant-se al projecte independentista.

A banda de Reyes, han participat al projecte Amb Independència experts de tots els àmbits que opinen sobre el procés sobiranista, com el jutge Santi Vidal, l'advocada Montserrat Nebrera, la catedràtica d'Hisenda Pública Núria Bosch o la periodista Mònica Terribas, entre altres. El projecte ja suma més de 130.000 visualitzacions.

stats