Política 12/05/2015

Trias tornaria a guanyar, C's seria tercera força i la CUP no obtindria representació, segons una enquesta de l''Abc'

Els resultats indiquen que Barcelona en Comú quedaria en segona posició amb 8-9 escons, PSC i ERC empatarien en quarta posició amb 5-6 escons, i que l'Ajuntament no comptaria amb una majoria sobiranista

Ara
1 min
Enquesta 'Abc' 24-M Barcelona

BarcelonaLes enquestes tornen a somriure a l'actual alcalde de Barcelona i candidat de CiU aquest 24-M, Xavier Trias. Segons un sondeig de GAD3 per a 'Abc', la federació nacionalista tornaria a guanyar a la capital catalana, encara que perdria escons. De manera semblant a la que va publicar 'La Vanguardia' a principis de mes, l'enquesta del rotatiu espanyol dóna 11-12 escons a CiU, enfront dels 14 que té ara. Segons la mateixa enquesta, la candidatura de Barcelona en Comú seria segona força, amb 8-9 escons, i Ciutadans es consolidaria com a tercer partit a l'Ajuntament amb 6-7 regidors.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els resultats indiquen que PSC i ERC empatarien en quarta posició amb 5-6 escons (ara en tenen 11 i 2, respectivament), mentre que el PP seria la força minoritària amb 4-5 regidors (9). Per la seva banda, la candidatura de la CUP, Capgirem Barcelona, no obtindria representació i, així, el consistori es quedaria sense una majoria sobiranista.

stats