Política 27/07/2016

'Nosaltres ja ens hi hem inscrit': el primer vídeo de l'11-S

Fermí Fernàndez, Txe Arana, Agnès Busquets i Quim Masferrer, protagonistes del primer vídeo amb el qual l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium criden a la mobilització de la ciutadania

Ara
1 min

BarcelonaFermí Fernàndez, Txe Arana, Agnès Busquets i Quim Masferrer. Són els protagonistes del primer vídeo amb el qual l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium criden la ciutadania a participar en la mobilització independentista de l'11 de Setembre. 'A punt' és el lema d'aquest any, el cinquè consecutiu en què la Diada Nacional serveix per reivindicar que Catalunya tingui un estat propi. Des de dimarts està obert el procés d'inscripció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un any després de la Via Lliure que va omplir la Meridiana, dos després de la V a la Diagonal i la Gran Via, també a Barcelona, tres després de la Via Catalana que va cosir de sud a nord el país, els organitzadors han preparat per a aquest any una novetat, una Diada descentralitzada amb cinc escenaris, Barcelona, Lleida, Tarragona, Berga i Salt, però amb un mateix objectiu: donar suport al procés cap a la independència.

stats