ELS CROMOS
Opinió 25/01/2012

Els cromos: Jordi Portabella, Boi Ruiz, Antonio Balmón

1 min

Jordi Portabella. El president del grup municipal d'Unitat per Barcelona es va abstenir ahir de valorar la conferència Primer, Barcelona que l'exalcalde de la ciutat Jordi Hereu va pronunciar dilluns. No hi havia assistit. Ni ell, ni cap dels presidents dels altres grups municipals. Hereu no els va convidar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Boi Ruiz. La compareixença del conseller de Salut al Parlament per desgranar el pressupost del seu departament per al 2012 va servir perquè Ruiz expliqués el pla de salut i la reordenació del sistema sanitari, però ni rastre dels comptes de Salut per al 2012. Quan el conseller va anunciar cinc minuts de recés, justament quan arribava el moment de donar les xifres, va rebre un petit recordatori sobre el motiu de la convocatòria. Aleshores sí que s'hi va posar.

Antonio Balmón. El secretari d'acció política del PSC i Oriol Pujol, per CiU, van encapçalar les delegacions de totes dues formacions que ahir es van reunir. La trobada no va tenir lloc al Parlament sinó al CCCB, per donar-li una significació diferent. Ara bé, per no haver de pagar el lloguer de la sala de premsa, després de la reunió tots dos van comparèixer al pati. Més d'un es va pelar de fred.

stats