Publicitat
Publicitat

Barcelona celebra la desfilada de l'Orgull Gai més passada per aigua

La pluja desllueix la rua que se celebra igualment pel centre de la ciutat amb més d'una vintena de carrosses

Barcelona ha acollit aquest diumenge la desfilada del dia de l'orgull lèsbic, gai, bisexual i transexual (LGBT). Ni la forta pluja que ha començat a caure des de les sis de la tarda, just quan començava la rua, ha impedit que més d'una vintena de carrosses, amb molts paraigües, recorreguessin el centre de la ciutat en la quarta edició de la Pride Barcelona, una desfilada que s'ha convertit en la més important del Mediterrani.

L'aigua però, sí que ha afectat la vistositat de l'acte quan molts dels assistents, personatges diversos i 'drag queen' que altres anys acompanyaven a peu la rua, han decidit buscar aixopluc sota els balcons, les terrasses cobertes dels restaurants o les parades d'autobús.

Més continguts de Societat

  1. Un furtiu mata un altre lleó a Zimbàbue, però no és el germà de Cecil

    Les autoritats del país investiguen la mort d'un altre lleó que s'hauria produït pocs dies abans de la de Cecil. Una organització conservacionista va afirmar dissabte que un caçador havia mort el seu germà, Jericho, i la fundació que gestiona la reserva on estava Cecil ho va desmentir poques hores després

  2. El somni del Billy Elliot català penja d’un fil

    L’ha seleccionat el ballet reial de Londres, però la família no pot pagar el cost del curs

  3. Montserrat Bernabeu: “Estem veient ictus amb 40 anys. I l’estrès és una de les causes”

    Reptes “En la rehabilitació haver sigut la víctima o el culpable de l’accident és igual. El que compta són les ganes de millorar” Records “De petit el Gerard em va preguntar si la vida era anar a l’escola entre setmana i al futbol els diumenges”