Societat 20/06/2011

Una marxa d''indignats' anirà a peu de València a Madrid

La ruta durarà 34 dies i finalitzarà el 23 de juliol, coincidint amb una manifestació de totes les "marxes indignades" de l'Estat. Avui visitaran Catarroja i Beniparrell, on passaran la nit

Efe
1 min

ValènciaUna marxa popular d'indignats ha marxat avui des de la plaça de l'Ajuntament de València cap a Madrid, en la primera jornada d'un recorregut a peu que durarà 34 dies i que finalitzarà a la ciutat el proper 23 de juliol amb una manifestació de totes les "marxes indignades" de l'Estat.

A les 8:55, unes 30 persones han començat el trajecte pel carrer Sant Vicent Màrtir de la capital del País Valencià en direcció a Catarroja, primera parada del recorregut, on tenen previst aturar-se demà, segons fonts de l'organització. Després de Catarroja, els indignats seguiran el seu camí cap al sud fins al municipi de Beniparrell, on es preveu que passin la primera nit.

Durant els 34 dies que durarà el camí a peu fins a Madrid, la "marxa indignada" s'aturarà als municipis marcats a la ruta. Xàtiva i a Albacete, ciutats on els indignats passaran un dia sencer per trobar-se amb grups procedents d'altres ciutats, tindran una especial importància. El responsable de la marxa de València, Guzmán Chamorro, ha explicat que durant el recorregut comptaran amb un cotxe de suport dotat d'una farmaciola. També hi han carregat provisions d'aigua i aliments.

stats