Societat 18/04/2012

Continua el degoteig de revoltats contra els peatges de les autopistes catalanes

Retenen en un peatge del Maresme una conductora que s'ha negat a pagar. Un altre conductor fa públic un vídeo del moment en què també s'ha negat a pagar, seguint els passos de l'impulsor de la revolta, Josep Casadellàs

Ara
1 min

BarcelonaUna conductora, Míriam Nogueras, ha denunciat al seu Twitter que ha estat retinguda durant mitja hora aquest dimecres en un peatge del Maresme després d'haver-se negat a pagar per denunciar el maltractament que suposa que Catalunya i el País Valencià concentrin la immensa majoria de les autopistes de pagament de l'estat espanyol. "No vull pagar i m'han tancat les barreres", ha explicat Nogueras, que ha afegit que després de mitja hora amb l'encarregat del peatge de "xerrera i amenaces de cridar els Mossos" l'han deixat passar.

De tornada, al peatge de Mataró, Míriam Nogueras ha tornat a ser retinguda fins que han aparegut els Mossos d'Esquadra. Segons ella mateixa, al peatge on l'han retingut ha sentit com deien "el primer de la tarda", cosa que demostra que la revolta dels peatges rep un degoteig constant d'adhesions, com la que mostra Edgar Celada (Twitter) en un vídeo. Nogueras ha rebut diverses mostres de suport d'altres tuitaires que han explicat que ells també s'havien adherit a la campanya #NoVullPagar iniciada per Josep Casadellà.

stats