Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Detenen una cambrera que posava verí al menjar dels clients a Empuriabrava

La dona ha quedat en llibertat amb càrrecs però no podrà manipular menjar en establiments públics

Una auxiliar de cuina del restaurant Chef Rubio a la zona dels Arcs d'Empuriabrava, a l'Alt Empordà, volia enverinar els clients del local. La propietària del restaurant la va enxampar mentre abocava una substància verda al menjar que s'havia de servir i va trucar a la policia. Els mossos i la policia local de Castelló d'Empúries la van detenir divendres a la nit, però ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb una prohibició cautelar de manipular aliments en establiments públics. Segons les primeres informacions l'intent d'enverinament no ha provocat cap afectat.

Els clients del restaurant podrien haver-se trobat amb un condiment no esperat al plat, després que la cambrera va abocar una substància tòxica als recipients de la cuina que s'havien de portar als comensals. No han transcendit els motius oficials pels quals l'auxiliar de cuina, Zoubida E. H., de 32 anys i veïna de Mataró, va actuar d'aquesta manera. 

Més continguts de