SOCIETAT
Societat 19/05/2011

Solidaritat surt al pas expulsant l'alcaldable detingut i anul·lant la candidatura de Salou

Els Mossos d'Esquadra van detenir Xavier Llambrich per conducció temerària. Va intentar fugir d'un control d'alcoholèmia i va arribar a arrossegar un agent, fet pel qual també se l'acusarà d'atemptat

Agències
1 min

SalouSolidaritat ha sortir al pas dela detenció del seu cap de llista a Salou, Xavier Llambrich, suspenent-lo de militància i retirant la candidatura sencera. Ho ha informat la formació en un comunicat en el qual lamenta els fets, que considera "aïllats". També reclama "respecte per a la honorabilitat, la voluntat de servei, i la conducta cívica dels candidats de SI".

Els Mossos d'Esquadra havien detingut el cap de llista de Solidaritat per la Independència a Salou, Xavier Llambrich, per conduir de manera temerària i intentar fugir quan era sotmès a un control d'alcoholèmia, moment en què va arribar a arrossegar a un agent.

Segons els Mossos, a Llambrich el van aturar a les 3.30 hores quan conduïa pels carrers del municipi. Els agents li van demanar que se sotmetés a un control d'alcoholèmia, però, en el moment en què l'agent li va passar per la finestreta l'etilòmetre perquè bufés, va arrencar bruscament i va arrossegar uns metres el policia. Per això, va ser detingut acusat dels delictes de conducció temerària, atemptat a l'autoritat i negativa a sotmetre's al control d'alcoholèmia.

stats