Societat 16/02/2012

Restablerta la circulació ferroviària entre Salou i Cambrils i Sabadell i Manresa

Dues avaries provoquen retards a les línies R4 i R16 després que s'hagi hagut d'interrompre la circulació en aquests trams i causen retards de més de mitja hora

Ara
1 min

BarcelonaRenfe ha pogut restablir la circulació de trens entre Salou i Cambrils a les vuit del vespre d'aquest divendres, després d'una incidència que ha provocat retards de fins a dues hores i mitja a 10 trens del servei regional i de llarga distància del corredor mediterrani. Tots els trens afectats han quedat aturats en estacions.

D'altra banda, la línia R4 de Rodalies encara registra retards de 30 minuts de mitjana per la incidència que s'ha produït a les instal·lacions a Terrassa i que ja està solucionada. La circulació de trens en aquesta línia s'ha hagut d'interrompre al voltant de mitja hora en un dels sentits de la marxa entre Sabadell Sud i Manresa.

Paral·lelament, les línies R1, R3 i R4 encara acumulen retards (de 25 minuts, en el cas de la R1) a causa de l'avaria al sistema de senyalització que s'ha produït en un tram entre l'Hospitalet de Llobregat i l'estació de Sants de Barcelona. Segons informa el compte de Twitter de Rodalies, aquesta incidència ha provocat l'eliminació d'un comboi de la Garriga a l'Hospitalet de Llobregat.

stats