Societat 09/05/2012

Els elefants que trobaran a faltar el rei a la final de la Copa

Almenys dues iniciatives a la xarxa insten als aficionats del Barça i l'Athletic club a disfressar-se d'aquest animal i a cantar 'Un elefante se balanceaba', en al·lusió a les seves caceres africanes. La Zarzuela va anunciar aquest dimarts que el monarca espanyol no assistiria al partit

Ara
1 min
Imatge de la web 'alafinalentrompa.org'

BarcelonaDisfressar-se d'elefant per fer avergonyir el monarca espanyol. Amb aquest objectiu, el web alafinalentrompa.org insta els aficionats del Barça i de l'Atlhetic Club a proposar disfresses i kits d'elefants amb les corresponents instruccions de confecció. Aquesta iniciativa corre per la xarxa paral·lelament amb una altra que insta als aficionats a cantar 'Un elefante se balanceaba', en al·lusió a les caceres de Joan Carles I a l'Àfrica.

La iniciativa de protesta podria quedar diluïda, després que aquest dimarts la casa del rei anunciés que Joan Carles I no assistirà a la final de la Copa.

La final de la Copa del Rei es jugarà al Vicente Calderón el divendres 25 de maig. El rei Joan Carles I ja es va endur una gran xiulada en la final de la Copa del 2009, quan Barça i Athletic Club també es van veure les cares en el partit decisiu.

stats