TRÀNSIT
Societat 20/01/2011

El director general de Trànsit alerta Mas que si s'elimina la 'zona 80' hi haurà més accidents

El responsable de la DGT avisa de les conseqüències d'eliminar la reducció de velocitat en els accessos a Barcelona. La Generalitat encara ha de prendre una decisió sobre la polèmica mesura

Efe
1 min

BarcelonaEl director general de Trànsit, Pere Navarro, ha alertat avui el president de la Generalitat, Artur Mas, que eliminar "dràsticament" el límit de velocitat de 80 quilòmetres per hora en els accessos a Barcelona pot provocar més accidents. "Algú n'haurà d'assumir la responsabilitat", ha afirmat Navarro. En la seva intervenció en la Tribuna de la Mobilitat que organitza el RACC, el responsable de Trànsit ha respost així a la proposta de CiU de suprimir la limitació estricta dels 80 quilòmetres per hora en aquestes vies catalanes.

No obstant això, el responsable de la DGT ha considerat "raonable" que es moduli a poc a poc la velocitat de les carreteres que acaben en els grans nuclis urbans per evitar que els vehicles hagin de passar de forma brusca de 120 a 50 quilòmetres per hora. La Generalitat ha anunciat que aquest mes prendrà una decisió sobre el manteniment, la flexibilització o l'eliminació de la limitació de velocitat en los accessos a Barcelona.

stats