Societat 05/04/2013

La PAH porta l''escrache' a casa de Soraya Sáenz de Santamaría

Uns 200 activistes s'han concentrat aquest divendres a la tarda davant del domicili de la vicepresidenta del govern espanyol per exigir suport a la ILP de la dació en pagament

Ara
1 min

BarcelonaProp de 200 persones de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) s'han concentrat aquest divendres a la tarda davant del domicili de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, a prop de la plaça de Manuel Becerra, al districte de Salamanca de Madrid. Els manifestants s'havien convocat a la plaça i des d'allí, seguits de prop per agents de la Unitat d'Intervenció Policial, s'han dirigit, primer caminant i després corrent, al carrer on suposadament resideix Sáenz de Santamaría.

Davant de la casa, els concentrats han cridat consignes com "Dació en pagament, lloguer social", "Ens estan prenent un dret constitucional" o "Sí que es pot".

Es tracta, doncs, d'una nova acció d''escrache' de la PAH al PP per exigir que no rebaixi els continguts de la iniciativa legislativa popular (ILP) de la dació en pagament.

stats