Societat 25/06/2013

El PP adverteix Wert que hi ha d'haver una base d'igualtat en les beques

El portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, recorda que la igualtat d'oportunitats és que ningú deixi d'estudiar pel fet de no tenir recursos

Europa Press
1 min

MadridEl portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso, ha avisat el ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, que es pot primar l'esforç a l'hora de concedir les beques, però que hi ha d'haver una base d'igualtat d'oportunitats. Així ho ha assegurat Alonso en declaracions als mitjans arran de la polèmica generada per Wert amb la decisió de requerir un 6,5 per accedir a una beca universitària. Alonso ha reiterat així que un 5 "és un aprovat" i que la igualtat d'oportunitats és aconseguir que ningú deixi d'estudiar perquè no té diners per fer-ho. "Es pot primar l'esforç però hi ha d'haver una base d'igualtat d'oportunitats", ha subratllat Alonso.

Un dels col·laboradors d'Alonso al Grup Popular, Rafael Hernando, portaveu adjunt, ja va avançar divendres que "caldrà graduar" aquesta nota de 6,5 punts i va garantir que el govern espanyol no busca impedir l'accés a la universitat ni l'educació per no tenir una renda o perquè aquesta renda sigui baixa.

stats