Societat 15/08/2011

El toro Ratón afegeix la tercera víctima al seu historial

Un noi de 29 anys, veí d'Algemesí, va morir a la matinada de diumenge després de ser envestit pel brau a la plaça de toros de Xàtiva. L'animal és el responsable de la mort de dos homes més el 2006 i el 2008, i ha provocat desenes de ferits en diverses actuacions els darrers anys

Redacció
1 min

BarcelonaUn jove de 29 anys, veí d'Algemesí, va morir a la matinada de diumenge a l'hospital d'Alzira després de rebre dues cornades a la plaça de toros de Xàtiva, en el marc de la celebració de la Fira d'Agost. La víctima, segons informen diversos mitjans locals, es trobava en estat d'embriaguesa i altres assistents a l'acte haurien intentat treure'l de la plaça abans de ser atacat per l'animal.

És la tercera víctima d'aquest toro, conegut amb el nom de Ratón, que, segons informa el diari Las Provincias de València, ja va provocar la mort de dos homes al 2006 i al 2008 i compta amb desenes de ferits en el seu historial.

El toro, famós a la Comunitat de València per ser un dels més perillosos, té gairebé 2.000 seguidors a Facebook, entrada pròpia a la Wikipedia i centenars de vídeos a YouTube.

El calendari de festes de Xàtiva es mantindrà tal com estava previst, malgrat la mort del jove. La conselleria de Governació, que té les competències de les festivitats taurines, ha obert una investigació per analitzar els fets.

stats