Ensenyament
Societat 15/04/2012

Admesos 186 aspirants a director d'escola professional

El 18 d'abril arrencarà el procés impulsat per Ensenyament per acreditar 80 directius escolars

Sònia Sánchez
1 min

BarcelonaUn total de 186 persones es presentaran el proper 18 d'abril a la primera prova del procés d'acreditació de directors professionals d'escola i institut, impulsat pel departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Competiran per les 80 acreditacions que el Govern preveu donar aquest any, amb la voluntat de millorar la selecció i la preparació dels directors de centre escolar.

Un total 229 persones es van presentar com a aspirants, però 43 van quedar ja exclosos per no complir el requisit mínim d'haver exercit com a director de centre almenys per un període d’un mandat (quatre anys) i haver superat l’avaluació com a director de manera positiva.

El procés d'acreditació, que està previst que finalitzi durant la segona quinzena de maig, constarà de dues proves de caràcter eliminatori i d’una valoració de mèrits. Els aspirants que superin la primera prova de coneixements, el 18 d'abril, hauran de realitzar un treball escrit sobre un projecte de direcció, que hauran d'exposar i defensar durant una entrevista. Als que superin aquesta segona prova se’ls valoraran els mèrits corresponents a l’experiència professional i als coneixements per exercir la direcció de centres públics.

stats