Societat 02/01/2013

Un avi de 84 anys, acusat d'atropellar un ciclista i de no socórrer-lo a Sant Carles de la Ràpita

El ferit està en estat crític. L'ancià ha explicat que va sentir un cop i que es va aturar, però que en baixar del cotxe no va veure ningú

Efe
1 min

AlcanarEls Mossos acusen un avi d'Alcanar de 84 anys d'atropellar dissabte passat un ciclista i de marxar del lloc sense socórrer l'accidentat. Els fets van passar la nit del passat 29 de desembre a la carretera N-340, a prop del terme municipal de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), quan per causes que encara s'estan investigant l'home de 84 anys va atropellar un ciclista, de 48 anys, que es troba en estat crític.

L'ancià ha explicat que va sentir un cop i que es va aturar, però ha assegurat que en baixar del vehicle no va veure cap persona ferida, ni cap bicicleta, segons aquestes fonts.

Al tram on va tenir lloc l'accident hi ha molt poca visibilitat i, tot i que el trànsit de ciclistes és elevat, no hi ha carril bici. De fet, la primera persona que va trucar als serveis d'emergències poc després del sinistre es va limitar a dir, en un primer moment, que havia trobat una bicicleta i unes sabates al mig de la carretera.

La víctima, també veí d'Alcanar, va ser traslladada en primera instància a l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta, des d'on, després, el van portar al centre Joan XXIII de Tarragona, on ha hagut de ser intervingut.

stats