Societat 16/07/2012

La nova botiga d'Apple a Barcelona tindrà una poma gaudiniana

La companyia ha col·locat unes noves tanques publicitàries compostes de peces de mosaic de colors

Efe
1 min

BarcelonaLa companyia tecnològica Apple obrirà una macrobotiga al centre de Barcelona, al número 1 del passeig de Gràcia, a la cantonada amb plaça Catalunya, en l'antic edifici de Banesto i on RNE va tenir també la seva seu.

L'aparició de la famosa poma d'Apple en una tanca de l'edifici que fins ara estava en obres ha deixat enrere qualsevol secretisme: "Apple Store Passeig de Gràcia, un Apple Store fet a mida per a Barcelona, pròxima inauguració". Així, es dissipen tots els dubtes sobre l'obertura de la nova botiga. Fins ara, era un secret de domini públic, perquè l'empresa nord-americana té unes condicions de confidencialitat molt dures i no havia donat cap detall sobre les obres, que s'han desenvolupat darrere un mur blanc i amb ordres que els operaris no donessin cap tipus d'informació.

La nova tanca té una imatge peculiar: el mur i també la poma que utilitza Apple com a logo estan compostos de peces de mosaic trencat de colors, imitant l'estil modernista de Gaudí.

El grup informàtic ja compta amb una altra Apple Store a Barcelona, al centre comercial La Maquinista. A final de 2010, Apple va signar un contracte de lloguer per trenta anys pel cèntric local, que compta amb 3.200 metres quadrats, segons van indicar llavors fonts del sector immobiliari. La nova macrobotiga s'ubicarà a la planta baixa i al soterrani, i ocuparà uns 2.500 metres quadrats. Això la converteix en una de les més grans de la firma a Europa. Tot i que el local llogat té una superfície més gran, la botiga no superarà els 2.500 metres quadrats per respectar els criteris establerts a la llei d'equipaments comercials de la Generalitat.

stats