Societat 02/09/2012

Vuit hectàrees cremades a Roses, una i mitja a Tiana i una a Sant Feliu de Llobregat

Els Bombers han donat per extingit l'incendi de l'Alt Empordà a les 20.40 hores. Havia començat a la matinada

Ara
1 min

BarcelonaL'incendi de Roses iniciat aquest diumenge a la matinada ha quedat extingit a les 20.40 h, segons han comunicat els Bombers de la Generalitat. El foc havia començat a la matinada entre la urbanització Mas Buscà i el municipi de Palau-saverdera. Al llarg del dia, diverses dotacions de Bombers han estat remullant i revisant la zona, fins que passats dos quarts de nou n'ha marxat l'últim vehicle. El foc ha cremat 7,9 hectàrees.

Un altre incendi, ja extingit, ha cremat una hectàrea i mitja de vegetació a Tiana aquest diumenge a la tarda. Hi han participat una quinzena de dotacions dels bombers, inclosos tres mitjans aeris.

La zona afectada era al nord del municipi, a l'àrea del Torrent de Montcerdà. Finalment no ha calgut desallotjar cap habitatge però s'ha confinat el pavelló esportiu una estona.

Paral·lelament, s'han rebut avisos d'incendi a Sant Feliu de Llobregat i a Constantí. El de Sant Feliu de Llobregat, a la zona de l'ermita de la Salut, s'ha detectat a les 16.50 h i ha quedat controlat a les 17.40 h. La zona afectada ha estat d'una hectàrea.

Al nord de Constantí, a l'exterior del recinte de la refineria, s'ha detectat un foc a les 16.20 hores i ha quedat estabilitzat a les 17.48 hores. S'han cremat uns 2.000 metres quadrats de canyissar.

stats