Publicitat
Publicitat

El director de l'aeroport de Castelló: "És un aeroport que està buit, com el Museu del Louvre a la nit"

Un reportatge de la cadena France 2 destaca el cost de la infraestructura, que mai no ha arribat a obrir les portes

La cadena televisiva francesa France 2 ha dedicat un reportatge a l'aeroport de Castelló, que es va inaugurar fa un any però continua buit i encara no ha començat a funcionar.

"Hi ha portes automàtiques, hi ha de tot: els cartells, la senyalització, els ascensors...", diu la veu en off. "Però en un gran silenci", afegeix. En una entrevista amb Juan García Salas, el director de l'aeroport –que guia els reporters per la infraestructura–, un dels periodistes pregunta: "És un aeroport fantasma?" "No, és un aeroport que està buit, actualment. Com, potser, el Museu del Louvre a la nit", etziba Salas com a resposta.

El reportatge destaca que l'aeroport es va inaugurar fa un any i mai no ha obert les seves portes, així com el cost que va tenir: 150 milions d'euros.

Els reporters es troben, també, amb Carlos Fabra, l'home al darrere d'aquest projecte –una escultura amb el bust del qual s'està construint a les portes de l'aeroport–. "És idea seva i, sembla, en té moltes", diu la veu en off, i tot seguit Fabra presumeix de la Cambra de Comerç que també ha construït ell i "és la més important d'Espanya". Sobre l'aeroport, Fabra afirma: "Crec que és una infraestructura absolutament necessària i, si avui hagués de prendre la mateixa decisió, el tornaria a fer".

Més continguts de Societat

  1. El conseller d'Educació de Cospedal substitueix la número 2 de Wert al Ministeri

    El Consell de Ministres té previst nomenar aquest divendres Marcial Marín nou secretari d'Estat d'Educació

  2. Busquen l'home que va deixar ferit d'un tret l'encarregat d'una sala de jocs a Santa Coloma

    La víctima és a l'UCI, però fora de perill, i l'agressor encara no ha estat localitzat

  3. Controlat l'incendi de Collserola que ha cremat unes 30 hectàrees de vegetació

    Les flames han afectat zona forestal i no han amenaçat ni cases ni urbanitzacions, tot i que s'han desallotjat tres persones per precaució