Societat 09/08/2013

Una pitó de dos metres s'escapa a Riells i Viabrea (la Selva)

L'animal, que pesa 10 quilos, es va escapar fa cinc dies i encara no ha sigut localitzat

Acn
1 min

GironaEls Mossos d'Esquadra, els vigilants de Riells i Viabrea (la Selva), els Agents Rurals i voluntaris estan buscant per aquest municipi gironí una pitó albina de dos metres i 10 quilos que es va escapar fa un mínim de cinc dies d'una casa de la urbanització Junior Park. Segons ha informat aquest divendres la policia catalana, els propietaris de la pitó han avisat aquest divendres les autoritats de la desaparició de l'animal, malgrat que fa un mínim de cinc dies que no l'han vist.

Els Mossos els han obert diligències per una falta de desatenció a un animal salvatge, ja que pel que sembla la tenien en males condicions. Des d'aquest divendres s'ha muntat un dispositiu de recerca per trobar la serp de grans dimensions, als voltants de la urbanització i als carrers d'aquest municipi de gairebé 4.000 habitants.

Fonts policials han admès que la desaparició de la pitó ha causat alarma entre els veïns del municipi. La pitó albina, una serp amb taques blanques i grogues originària d'Àsia, no té verí i mata les seves preses per constricció, sol caçar de nit i s'alimenta sobretot de mamífers petits com rosegadors i algunes aus.

stats