Societat 10/12/2011

Un gat negre hereta una fortuna de 10 milions d'euros a Itàlia

El testament manuscrit de la seva propietària el feia beneficiari del seu patrimoni. L'animal es converteix en el felí més ric del món

Ara
1 min

BarcelonaDe viure als carrers de Roma, a ser el felí més ric del món. Aquesta ha estat la sort de Tommaso, un gat negre de 4 anys que ha heretat una fortuna estimada de 10 milions d'euros després de la mort de la seva propietària, una dona de 94 anys.

El diari The Guardian informa que la dona va deixar escrit en un testament manuscrit del 26 de novembre de 2009 que els seus advocats havien de garantir el benestar de l'animal quan ella morís.

Entre aquesta data i la seva mort, la dona va fer una amiga amant dels gats, Stefania, que li va fer d'infermera durant els seus últims anys. I com que la llei italiana no permet que els animals heretin directament, la fortuna de la senyora ha anat a parar a Stefania, com a administradora de la fortuna i responsable del gat, beneficiari final de tot el seu patrimoni.

Tommaso és, doncs, propietari –amb intermediaris– d'un vast patrimoni que s'estén per tota Itàlia i que pertanyia originalment al marit de la seva propietària, un ric constructor.

Stefania, que ha rebut l'encàrrec d'administrar la fortuna tot garantint el benestar del gat, ha declarat a la premsa italiana que no tenia "ni idea" que l'anciana fos tan rica.

stats