Societat 09/02/2011

La pluja encara és lluny

La fi del període d'anticicló ja s'entreveu als mapes del temps però el cap de setmana encara hi haurà moltes hores de sol

Miquel Bernis
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El últims mapes del temps apunten que no canviarà grans cosa fins que comenci la setmana que ve. Tant demà, com divendres, dissabte i bona part de diumenge el temps continuarà marcat pel sol, i en tot cas per les boires matinals i núvols baixos a la costa. La humitat no baixarà de moment i sobretot de nit i a primera hora continuarà a nivells molt alts, que arribaran a mullar el terra o alguns cotxes.

El primer front amb núvols espessos arribarà, en tot cas, quan ja s'estigui acabant el diumenge però gairebé no deixarà precipitacions. Després, això sí, tot fa pensar que, una darrere l'altra aniran arribant més pertorbacions, i que més d'una al centre de la setmana obligarà a obrir el paraigua a força comarques. Per ara no sembla que cap hagi d'aportar pluja i neu abundants.

Les temperatures tampoc variaran gaire, al Pirineu i a la Catalunya Central matins de molt de fred contrastaran amb migdies molt suaus, a la costa i a l'interior la humitat i les boires faran que tot i les tardes de sol la jaqueta calgui dur-la sempre a sobre.

Trobareu la previsió per a la vostra població a www.ara.cat/meteo

stats